Buren herstel service

De buren gaan verbouwen? En uw tuin dan?

Iedereen kent het wel, de buren gaan verbouwen! En de aannemer heeft zijn kar, steiger, materiaal en de bestrating half in de tuin van de buren gezet! Een verbouwing geeft veel overlast en rotzooi. De tuin ondervindt vaak schade aan al deze werkzaamheden.

Hoveniersbedrijf Tuinrijck heeft het unieke Buren Herstel Service concept ontwikkeld en al vele malen toegepast. Wij zorgen ervoor dat de tuin van de buren er na de verbouwing weer uitziet als daarvoor.

De burenherstel service?

  • Voor aanvang van de werkzaamheden van de bouw nemen wij de situatie bij de buren op.
  • We vormen een beeld van de oorspronkelijke staat van de tuin.
  • Na de verbouwing zorgen wij ervoor dat de tuin er weer uitziet als daarvoor.
  • Burenvriendelijk, eenvoudig, snel en zonder poespas.

U gaat zelf verbouwen

Een verbouwing geeft vaak overlast voor u en uw buren en de tuin ondervindt tuin schade door alle werkzaamheden.

Aannemers en de bouwvakkers hebben verstand van verbouwingen maar hebben doorgaans weinig tot geen verstand van planten en bestrating.

Wij weten hoe je na een verbouwing de rotzooi in een tuin moet opruimen. En wij helpen de tuin weer op orde te krijgen na de verbouwing.

Voorkom overlast en een mogelijk burenconflict. Zorg ervoor dat de tuin van uw buren er ook na de verbouwing weer uit ziet zoals daarvoor?

De betere aannemers in de omgeving Utrecht hebben met ons een contract afgesloten om de tuin na een verbouwing weer op orde te krijgen.

Informeer bij uw aannemer of zij gebruik maken van de Tuinrijck Buren herstel service. Of neem zelf contact op met ons via 030 666 76 88.

Uw buren gaan verbouwen

Gaan uw buren verbouwen en bent u bang dat uw tuin een rommeltje gaat worden door alle werkzaamheden? Neem dan contact met ons op voor onze Buren herstel service. Wij weten hoe je na een verbouwing de rotzooi in een tuin moet opruimen. En wij helpen de tuin weer op orde te krijgen na de verbouwing.

De betere aannemers in de omgeving Utrecht hebben met ons een contract afgesloten om de tuin na een verbouwing weer op orde te krijgen.

Informeer bij de aannemer of uw buren, of neem zelf contact op voor de Tuinrijck Buren herstel service. Telefoonnummer 030 666 76 88

U bent aannemer

Bent u aannemer en hoort u dikwijls “pas je op mijn planten?” of “hoe gaat het met mijn bestrating?” Bent u een aannemer en denkt u mee met de nasleep van een verbouwing bij uw klant? En wilt u een goede service bieden en/of heeft u geen zin in alle poespas om een tuin weer te herstellen?

Hiervoor heeft Tuinrijck de unieke buren herstel service ontwikkeld en al veel malen met succes toegepast.

De betere aannemers in de omgeving Utrecht hebben met ons een contract afgesloten omdat zij weten dat wij als geen ander weten hoe je na een verbouwing de rotzooi in een tuin moet opruimen. U heeft verstand van verbouwingen, maar doorgaans weinig tot geen verstand van planten en bestrating. Wij helpen aannemers om de tuin na de verbouwing weer op orde te krijgen.

U kunt de Buren Herstel Service mee begroten in de offerte. Zo laat u direct uw betrokkenheid zien bij de relatie met de buren en uw klant kan op haar beurt weer een goede daad doen bij de buren. Een win-win situatie. Bel 030 666 76 88 voor meer informatie.