Pimp je tuin

Diverse tv-programma’s besteden aandacht aan de binnenzijde van een woning en zorgen ervoor dat in korte tijd de woning wordt gepimpt om de verkoop te stimuleren. Dat doen wij met uw tuin. Een ruim en goed verzorgde tuin kan uw potentiele koper namelijk sneller besluiten tot het nemen van een aankoopbeslissing. En dat is snel terugverdiend.

Hoe werkt het?

In korte tijd nemen wij uw tuin onderhanden en zorgen wij ervoor dat deze er piekfijn bij ligt. Zodat iedere potentiele koper een goedgevoel krijgt bij zijn/haar eerste indruk.

Denk aan:Dode bomen verwijderen, tuin opschonen, heesters verwijderen, heggen knippen, bestrating schoonspuiten of blazen.

Uw tuin verkoopklaar

We doen alles wat er bij komt kijken om het aangezicht van uw huis er beter uit te laten zien. Dit doen wij vanaf 1 dag incl. gereedschap (heggenschaar, kettingzaag, hark en spade, etc.) voor slechts € 400,- incl. BTW.

Het is ook mogelijk als u zelf niet meer in uw huis woont dat wij uw tuin in onderhoud houden zolang uw huis in de verkoop staat. Ook dat geeft een beter verkoopresultaat