Uitnodiging

Het is nu al weer bijna een jaar geleden dat ik ben begonnen aan mijn zestigste levensjaar. Een jaar waarin ik naast de noodzakelijke cosmetische ingrepen,een reeks van gesprekken heb gevoerd met een keur aan goeroes. En na een groot aantal sessies met mijn psychiater, zegt deze dat ik er aan toe ben om daadwerkelijk zestig te worden. Daarnaast zei deze dat ik dit niet stil in een hoekje moest gaan zitten doen, maar daar zo veel mogelijk mensen getuige van moest laten zijn(dat schijnt beter te zijn voor het verwerkingsproces). En daarom wil ik jullie uitnodigen om op 13 juli 2024 het glas te heffen en gezamenlijk moed in te drinken zodat ik deze zware taak die mij rest met jullie kan delen. Hopende op een prettige samenwerking verblijf ik met vriendelijke groet. Adrie

Programma

15:00 uurinloop met koffie, thee of een ander drankje
18:00 uurstart barbecue
21:00 uurvertrek van de laatste bus uit ijsselstein, mensen met eigen vervoer kunnen nog even blijven
22:00schoppen we ieder die nog buiten zit naar binnen om de overlast naar de buurt te beperken
24:00eind van de zaterdag en begin zondag, mensen die nog naar de kerk willen raden we aan nu echt te gaan.

Waar is het eigenlijk ?

Edelstenenbaan 42

3402 XE IJsselstein

Om enig idee te hebben waar we aan toe zijn zou het leuk zijn als je voor vrijdag 5 juli doorgeeft of je komt.

    ja, Wij zijn met personen aanwezig op 13 juli 2024

    hiervan zijn er vegetarisch

    hiervan hebben er de volgende dieet wensen

    hiervan eten er niet mee

    nee het spijt ons verschrikkelijk, maar we hebben er alles aan gedaan om onze afspraken om te zetten en toch is het niet gelukt en balen dan ook ontzettend dat we niet aanwezig kunnen zijn.