Tuinontwerp

Wanneer u voornemens bent om uw tuin te laten aanleggen of te renoveren is het belangrijk om een goed plan te hebben waarin uw wensen uitkomen. Deze wensen worden in een eerste gesprek met u doorgenomen.

In overleg met u bepalen we of het wenselijk is de plannen te vertalen in een tuinontwerp of een tuinschets waarbij het plan tijdens het gesprek met slechts enkele lijnen op papier wordt gezet.

Daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk om op basis van een ontwerp van derden aan het werk te gaan.

Offerte

Zijn de plannen gelijk duidelijk of heeft u al een ontwerp, kunnen wij direct een vrijblijvende offerte uitbrengen.

         

Tuinontwerp

Na aanleiding van het eerste gesprek komt de ontwerper voor een tweede gesprek met een ontwerp en een vrijblijvende offerte. De kosten voor het ontwerp van de tuin die we hiervoor in rekening brengen zijn tot 100 M² € 300,00 , van 100 tot 200 M² € 400.00 , en bij grotere oppervlaktes in overleg.

Tuinontwerp in 3D

Naast de mogelijkheid om uw tuin vanuit vogelvlucht te zien is het nu ook mogelijk om u een driedimensionale tekening te presenteren waarbij u het ontwerp vanuit alle hoeken kan zien.

Door op de tekening te klikken verschijnt er een nieuw tablad waarin u de tekening d.m.v. de muis kan draaien of zoomen.

Beplantingsplan

Ook bestaat er de mogelijkheid om zowel voor uw nieuwe als uw bestaande tuin een beplantingsplan te laten maken en eventueel te laten uitvoeren. De kosten hiervan zijn in overleg met de ontwerper.