Tuinaanleg in 4 stappen

“Stap 1 – Inventarisatie”

De eerste stap bij het aanleggen van een tuin is een afspraak waarbij we gezamenlijk kijken naar uw wensen, situatie, ideeën en uw budget.

“Stap 2 – Ontwerp en offerte”

Na de inventarisatie maken wij in overleg met u een schets of ontwerp met een offerte voor de werkzaamheden. Dit wordt meestal binnen twee weken met u besproken. Wij houden van helderheid. Bij een akkoord op de offerte weet u dus altijd wat achteraf de factuur wordt voor de geleverde werkzaamheden en materialen. Dit staat namelijk duidelijk in onze offerte

“Stap 3  – Beplantingsplan”

De volgende stap is het maken van een beplantingsplan. Zie het als een recept voor uw tuin met alle ingrediënten. Op basis van uw wensen stellen onze vakmensen een op elkaar afgestemd beplantingsplan samen. Dit is een gedetailleerd plan dat precies beschrijft welke bloemen, planten, bomen en andere zaken op welke plaats komen te staan.

“Stap 4 – De aanleg van de tuin”

Tijdens de aanleg van de tuin wordt veel zorg besteed aan het verbeteren van de grond (zodat de beplanting zich optimaal kan ontplooien). Maar zeker ook aan u, zodat u ook echt het gevoel krijgt dat het uw tuin wordt. Wij nemen u mee in de beleving en de reis naar uw nieuwe tuin.